Witgoed monteur Haarlem

Witgoed monteur Haarlem

Witgoed monteur Haarlem voor reparatie aan onder andere koelkasten en koel-vries combinaties.witgoed monteur haarlem

Een kapotte koelkast betekent al gauw een fikse uitgave, wat vaak als een verassing komt. Doordat een koelkast relatief weinig onderhoud vraagt, ziet men de storing dikwijls niet aankomen – hetzij dat de koelkast niet goed meer koelt. In dat geval kunt u beter meteen actie ondernemen, in plaats van te wachten. Grote kans dat uw koelkast nog relatief eenvoudig te redden valt!

Witgoed reparatie service Haarlem

Wij beschikken over een team van uitgelezen professionals op het gebied van koelkast en vriezer reparaties. Onze monteurs beschikken allemaal over jarenlange ervaring in combinatie met erkende diploma’s. Hierdoor zijn wij in staat om ook lastige reparaties aan uw koelapparatuur succesvol te verhelpen, zodat uw witgoed probleemloos nog een ronde mee kan.

Het maakt hierbij niet uit welk merk koelkast of vriezer u bezit: Wij zijn van alle markten thuis! Mocht de storing aan uw koelapparatuur zich voordoen binnen de garantieperiode, dan is het uiteraard verstandig om de verkoper van het product hiermee te benaderen opdat de reparatie, of desnoods vervanging, u geen extra kosten oplevert. Helaas treden de meeste storingen echter vaak op nadat de garantieperiode reeds verstreken is.

Is dit bij u ook het geval, dan bent u bij witgoed monteur Haarlem aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruime voorraad reserveonderdelen waardoor veel reparaties meteen ter plaatse kunnen worden uitgevoerd. Onze witgoed monteurs komen uiteraard gewoon bij u thuis, op een tijdstip dat het u past. Een simpel telefoontje is genoeg om uw bezoek meteen in te plannen.

Juist omdat een koelkast over het algemeen zo onmisbaar is, is het verstandig het zekere voor het onzekere te nemen en meteen een monteur te laten komen wanneer de eerste aanwijzingen van op handen zijnde gebreken zich voor doen. Dus niet wachten tot uw koelkast er daadwerkelijk helemaal mee stopt, want dan is het reeds te laat!

Neem daarom geen risico maar laat uw koelkast nakijken door één van onze professionals en bespaar uzelf de onnodig hoge kosten van vroegtijdige afdanking.

Witgoed monteur Haarlem – Voor al uw koelkast en vriezer reparaties!