Witgoed reparatie Hoofddorp

Witgoed reparatie Hoofddorp

Witgoed reparatie Hoofddorp: Ook in Hoofddorp staat onze wachtservice paraat. Via ons online reservering systeem kunt u dag en nacht uw afspraak inplannen. Uiteraard kunt u onze mobiele service altijd bellen.witgoed reparatie hoofddorp

Veel voordelen: onze all in service:
Geen voorrijkosten.
72,60 incl. BTW) voor het bezoek van de monteur.
3 maanden garantie op reparatie en eventueel onderdeel.
24/7 bereikbaar.
Vakbekwaam.
2 jaar garantie bij de aankoop van een nieuwe wasmachine, vaatwasser, wasdroger, koelkast.
Oude apparaat nemen wij mee en voeren het af, mits ruimte in de auto.

Witgoed reparatie Hoofddorp

U kunt bij witgoed reparatie  Hoofddorp terecht voor:
Wasmachine reparatie
Vaatwasser reparatie
Wasdroger reparatie
Koelkastreparatie

Ons team staat zes dagen per week klaar om u te helpen.

Onze bestelwagens zijn uitgerust met reserveonderdelen voor de meeste gangbare merken en modellen van nieuwe en oudere machines. Wasmachines, vaatwassers, drogers en koelkasten, wij zorgen ervoor dat uw huishouden soepel blijft lopen!

Bel ons kantoor overdag op 023-2302144 en onze klantenservice plant een afspraak in met één van onze technici.

Waar mogelijk kunnen we op dezelfde dag dat u ons belt uw apparaat komen repareren. Als uw oproep te laat op de dag is, wordt uw reparatie gepland voor de volgende dag. Hoe dan ook, we zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt.

Onze voorwaarden worden duidelijk vermeld wanneer u de reparatie boekt.

Witgoed reparatie Hoofddorp: de beste keuze voor alle reparaties aan wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten en vriezers.

We bieden garantie van 3 maanden op vakmanschap voor uw reparatie en onderdelen. Als u er zeker van wilt zijn dat de reparatie waarvoor u heeft betaald een goede is, bel ons dan, onze technici zijn allemaal gekwalificeerd en hebben 30 jaar gecombineerde ervaring achter de rug!

De belangrijkste reparatie filosofie van witgoed reparatie Hoofddorp:

Identificeert snel het probleem met uw apparaat

Stelt een kosteneffectieve oplossing voor – soms is dit een reparatie en soms moet het item worden vervangen. We verspillen geen tijd en geld aan het repareren van apparaten als dit niet rendabel is.

Voorziet je van een werkend apparaat zodat je er niet meer aan hoeft te denken. Je merkt pas hoe fantastisch je wasmachine, vaatwasser, wasdroger, koelkast of vriezer is als het niet meer werkt.