Witgoed reparatie Santpoort

Witgoed reparatie Santpoort

Witgoed reparatie Santpoort voor reparatie van vaatwasser, wasmachine, wasdroger, koelkast of vriezer, maar ook voor aansluiting van diverse witgoed machines.witgoed reparatie santpoort

Bent u op zoek naar een monteur voor het aansluiten van uw nieuwe vaatwasser? Of wilt u uw nieuwe inbouw-vaatwasser professioneel in uw bestaande keuken integreren?
Witgoed reparatie Santpoort staat voor al uw vaatwasser klussen voor u klaar!

Onze deskundige witgoed monteurs nemen u iedere klus uit handen, en zijn daarnaast gecertificeerde reparateurs voor een kapotte of haperende afwasmachine van ieder willekeurig merk. In de meeste huishoudens behoort een vaatwasser tegenwoordig tot de standaarduitrusting van de keuken; een defect of storing hieraan is dan ook uiterst vervelend en wilt u uiteraard zo snel mogelijk verhelpen.

Witgoed reparatie Santpoort heeft vele reserveonderdelen standaard op voorraad, zodat uw reparatie snel en deskundig kan worden voltooid. Bel daarom meteen met Witgoed reparatie Santpoort! Onze reparateur staat vaak al de volgende dag bij u op de stoep en zal de meeste problemen efficiënt en voordelig kunnen verhelpen.

Wordt uw vaat niet meer goed schoon? Wellicht bent u vergeten om de machine van onthardingszout te voorzien, met een onfris was resultaat ten gevolg. Maar waarom is het zout zo belangrijk voor uw machine? Leidingwater bevat doorgaans kalk, dit wordt aangeduid met de hardheidsgraad van het water. Wanneer uw serviesgoed, bestek en dergelijke veelvuldig  in contact komen met leidingwater dan kan dit kalkaanslag op uw vaat veroorzaken. Ook kan kalknederzetting de binnenkant van uw afwasmachine beschadigen. Om dit te voorkomen, gaat het water eerst door een zogenaamde waterontharder, dit is de plek onderin de machine waar u het zout toevoegt.

Gebruik hiervoor nooit gewoon keukenzout maar altijd speciaal zout voor de vaatwasser. Gewoon zout bevat namelijk weer andere elementen die aanslag op uw vaat zullen vormen en de machine ernstige schade toe kunnen brengen. Over het algemeen is het voldoende om ééns per maand een kilo zout in de machine te plaatsen, tenzij u een alles-in-één afwasmiddel gebruikt waar dit reeds in verwerkt zit.

Heeft u ondanks het toedienen van zout een slecht resultaat, veroorzaakt uw vaatwasser aanslag of kampt u met een andere storing?
Witgoed reparatie Santpoort is snel ter plaatse om het probleem te verhelpen. Bel daarom meteen!