AEG wasmachine reparatie Haarlem

AEG wasmachine reparatie Haarlem

AEG wasmachine reparatie Haarlem: Een storing van uw AEG wasmachine kan vaak snel en doeltreffend worden gerepareerd, zodat uw machine nog dezelfde dag weer draait. Ons selecte team van deskundige monteurs beschikt over de juiste gereedschappen en vervangende onderdelen om de meest voorkomende problemen in een handomdraai te verhelpen. Wij gebruiken hiervoor uiteraard enkel originele AEG reserveonderdelen, en geven 3 maanden schriftelijke garantie op al onze reparaties.AEG wasmachine reparatie Haarlem

Vaak is het raadzaam om eerst te kijken of u er met behulp van de handleiding of gebruiksaanwijzing van uw AEG wasmachine wellicht zelf uit kunt komen. De foutcode in het display geeft vaak al een indicatie van de oorzaak van het probleem. Zo niet, dan volstaat een telefoontje naar onze wasmachine storingsdienst. Witgoed Reparatie Service Haarlem is 24 uur per dag bereikbaar voor uw storingsmelding, dus ook ’s avonds en in het weekend. Wij proberen waar mogelijk de reparaties nog dezelfde dag in te plannen zodat uw probleem binnen een mum van tijd verholpen kan worden.

AEG wasmachine reparatie Haarlem

Onze monteurs zijn binnen de regio Haarlem snel ter plekke en gaan efficiënt en doeltreffend te werk. Een dergelijke reparatie van uw AEG wasmachine staat gelijk aan een grondige onderhoudsbeurt, waarna u doorgaans weer enkele jaren ongestoord van het gemak van een soepel draaiende wasmachine zult genieten. In het uitzonderlijke geval dat uw machine daadwerkelijk niet meer gerepareerd kan worden, of wanneer de kosten van het defect onevenredig hoog oplopen, dan stellen wij u hiervan altijd meteen op de hoogte. Indien gewenst, kunnen wij u vervolgens van deskundig advies voorzien omtrent de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Uiteraard kunt u ook hierbij rekenen op onze snelle, deskundige installatie service.

Wij werken oa. met de volgende merken: AEG, ASKO, Atag, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, EDY, ETNA, Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele, Neff, Pelgrim, Zanussi.