AEG Wasdroger droogt niet

AEG wasdroger droogt niet komt veel voor bij wasdrogers in Amstelveen en omgeving,

Oorzaak van dit probleem kan zijn dat de trommel niet meer draait of dat het verwarmingselement defect is. Daarnaast zijn er nog andere oorzaken.aeg wasdroger droogt niet

Aeg lavatherm droger doet niets meer. Display blijft zwart. Gisteravond half programma gedraaid maar ermee opgehouden. Nu niet meer aan de praat te krijgen.

Onze droger geeft elke keer aan dat de filter vol zit, we hebben hem geleegd en ook onderin, zelfs de achterkant los gehaald en schoon gemaakt maar hij blijft het aangeven.

AEG wasdroger droogt niet

Lampje van het reservoir gaat branden terwijl hij echt leeg is. De droger stopt dan met drogen.

Wasdroger van een paar jaar oud, hij start gewoon met drogen, na paar minuten gaat start/pauze knopje branden en stopt hij. Op startknop drukken laat de droger weer starten maar stopt daarna weer enzovoort. Wordt wél warm

Wij hebben een condensdroger met warmtepomp.
Sinds kort draait de trommel niet meer bij het starten van een programma. Ofwel de motor ofwel de condensator is stuk.

AEG wasdroger droogt niet

Van onze condensdroger draait de trommel binnenin niet meer.
De programma’s doen het wel gewoon. Lijkt een probleem van defecte aandrijfriem, mogelijk dat u dit kunt verhelpen.

Hello my condenser dryer heats up and spins ok, but does not dry the clothes properly.
The water is not going into the water tank lately.

Mijn wasdroger gaat niet meer aan maar doet het ook weer af en toe wel. Graag zou ik hierna willen laten kijken.

I am hoping you can help, I have a washer dryer which is not working at the moment and has an error. Can you support me with repair of it?

Mijn AEG Lavatherm droger geeft de foutcode E60, kunnen jullie dit repareren?

Heeft uw wasdroger een dergelijk probleem, belt u dan gerust met uw wasdroger monteur voor een afspraak, zodat uw machine snel weer werkt.

Koelkast koelt niet meer

Koelkast koelt niet meer: Onze koelkast heeft problemen met koelen. Wanneer het filter erkoelkast koelt niet meer - witgoedreparatieservicehaarlem.nl tussenuit wordt gehaald en rechtstreeks aangesloten wordt op de leiding, dan werkt de koeling wel.

Soms (een paar keer per week) lekt de ijsmaker van mijn koelkast water.
Nu is de temperatuur van mijn koelkast te hoog.

Koelkast koelt niet meer

Vries- en ijsmaker compartiment. Ik kon het probleem niet zelf tackelen. Hij maakt geen ijsblokjes meer.

Koelkast doet erg z’n best te comprimeren, maar wordt niet koud genoeg.

mijn inbouwkoelkast Zanussi koelt niet meer   ik hoor “water lopen” en de motor slaat wel aan en bromt. het display geeft temperatuur van 13 C aan maar hij wordt niet kouder. Hij is net 3 jaar oud.   Vorige week dacht ik al wel dat hij een vreemd hoog piep geluid maakte.   Van de week viel mij op dat er veel ijsvorming op de achterwand zat. (bevroren druppels)

De temperatuur in mijn vriesvak is net zo hoog als buiten, volgens mij is dat niet de bedoeling. Ik wil vragen of er een ijsbeer naar kan komen kijken.

Vaatwasser krijgt geen water

Vaatwasser krijgt geen water: We hebben een Bosch bovenlader. Een vriendin heeft hem aangezet zonder de deurtjes van de trommel dicht te doen en toen is hij gaan draaien. Dat is verholpen, deurtjes zaten vast, maar daarna pakt de machine geen water meer voor het wassen. Er zit aquastop op. Of hij pakt wel water maar halverwege het programma gaat het ‘in bedrijf’ lampje knipperen.  vaatwasser krijgt geen water - witgoedreparatieservicehaarlem.nl

Smal model Bosch vaatwasser, heeft verbrande rubberlucht gegeven en geeft geen water, aansluitingen gecontroleerd.

Mijn zoontje schopte tegen de deur en hij stopte met draaien. Na een tijdje ging hij gewoon weer aan maar trekt geen water. De knoppen branden wel gewoon. Er is geluid maar het programma loopt niet dus zet ik het weer uit. Help want de feestdagen komen eraan en ik wil hem draaien. Misschien een verstopping? Only you Know.

Vaatwasser krijgt geen water

Mijn AEG wasmachine is verplaatst naar een halkast en slaat nu niet meer aan (draait niet). Hiervoor deed hij het gewoon goed. Hij vult niet met water maar lekt. Ik heb er een donker was in staan, half nat maar de deur gaat niet meer open. Ik zou het op prijs stellen wanneer u spoedig naar het probleem zou kunnen komen kijken.

Nadat wij onze wasmachine AEG Electrolux Lavamat turbo met reinigingsmiddel leeg gedraaid hebben wordt het water niet meer weg gepompt. Het lijkt erop dat de pomp niet meer werkt (deze hoor ik niet aanslaan)… Tevens is Gaat om een storing aan een Samsung wasmachine. Het type is WF0704Y7E/XEN en de storing is 4E (watertoevoer). waarschijnlijk is het inlaatventiel kapot. Graag ontvang ik per e-mail een indicatie van de kosten van de reparatie.

Ook wanneer uw vaatwasser geen water meer krijgt belt u met Witgoed reparatie service Haarlem: 0686360040.