Koelkast reparatie Haarlem

Koelkast reparatie Haarlem

Koelkast reparatie Haarlem:koelkast reparatie haarlem Uw koelkast reparatie in Haarlem en omstreken wordt zeer vakkundig gerepareerd door een van onze koelkast monteurs in Haarlem en omstreken.

Bel, mail of maak online een afspraak om de reparatie aan uw koelkast te laten uitvoeren door ons witgoed reparatie bedrijf.

U krijgt bij ons 3 maanden garantie op reparatie en onderdeel (mits via ons aangeschaft). Tevens kunt u bij ons ook een afspraak online regelen.

Een ingebouwde koelkast of vriezer versmelt qua uiterlijk met de rest van de keuken. In plaats van een standaard koelkastdeur voorzien van merknaam en eventueel een display, wordt er bij een inbouwkoelkast een frontje of kastdeur geplaatst in dezelfde stijl als de rest van de keuken. Het inbouwen van witgoed-apparatuur is een trend die nog steeds aan populariteit wint en in vele soorten en maten verkrijgbaar is.

Inmiddels zijn er van nagenoeg alle bekende koelkastmerken reeds inbouw-modellen te koop. Deze verschillen op een aantal punten van de ‘gewone’ vrijstaande koelkast. Het belangrijkste punt betreft het ventilatiesysteem: Hoewel het ook voor vrijstaande koelkasten van belang is dat deze goed kunnen ventileren, is dit bij inbouw-modellen nog crucialer.  Immers zijn luchttoevoer en –afvoer  in een kast doorgaans beperkter dan daarbuiten. Werkt de afvoer van warme lucht niet optimaal, dan kan de koelkast gaan condenseren en wordt de levensduur ervan significant teruggebracht.

Koelkast reparatie Haarlem

Inbouwkoelkasten en –vriezers doorgaans zo ontworpen dat zij hun warme lucht van voren aanzuigen, middels een ventilatierooster onder de deur van het apparaat. Dit in tegenstelling tot vrijstaande modellen die doorgaans van achteren aanzuigen. Inbouwmodellen stoten de warme lucht vervolgens naar boven uit, zodoende dient er van boven dus voldoende ruimte te zijn om de warme lucht te laten ontsnappen.

U begrijpt het al: Een vrijstaande koelkast kun je beter niet zelf in gaan bouwen. Naast de ventilatie-problematiek vormen ook de afmeting vaak een probleem. Om te zorgen dat deze goed in de verschillende type keukenkastjes passen, zijn inbouwkoelkasten doorgaans iets smaller dan de standaardmaat van 60 cm.

Witgoed installatie service beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van koelkasten en/of vriezers inbouwen, en de problemen die u tegen kunt komen wanneer u zelf aan de slag gaat. Mocht u  desondanks van plan zijn om uw vrijstaande koelkast in te laten bouwen, vraag dan vooraf deskundig advies en laat een vakbekwame monteur deze problemen voor u nalopen.

Bij ons kunt u terecht met al uw vragen omtrent een inbouwkoelkast en het maken van een afspraak voor inventarisatie en/of uitvoering hiervan. Neem hiervoor contact met op met witgoed reparatie Haarlem, via 023-2302144.